Jump to main content
00 386 (0)5 662 11 50 tajnistvo@osvsmuc.si
Select Page

Naši učenci, vključeni v projekt MEPI, so se v sredo, 15. 5. 2019,  v Parku Tivoli udeležili srečanja slovenskih šol, vključenih v MEPI.

S svojim obiskom sta nas počastila predsednik Republike Slovenije gospod Borut Pahor in njegova kraljeva visokost britanski princ Edward, grof Wesseški.

Dogodek je bil namenjen širjenju prepoznavnosti programa MEPI in povezovanju njegovih udeležencev in izvajalcev. Na delavnicah so se mladi opremili z novimi znanji, izkušnjami in poznanstvi. Na predstavitvi »7 vidikov Mepija« so z udeleženci delili dobro prakso in navdušili bodoče mentorje.

Dočakali smo prihod princa Edwarda in gospoda predsednika Boruta Pahorja ter uspešno izpeljali VIP obhod. Dogodek smo zabeležili s kratkim kulturnim programom ter posadili drevo slovenko-britanskega prijateljstva.

Fotografije so na voljo na: https://flic.kr/s/aHsmydRPTm; ne spreglejte pa objav na MEPI socialnih omrežjih (FB in Instagram).

Učenci, ki so se udeležili dogodka so: Timotej Tušek, Neža France, Andraž Lesko, Matija Gerželj, Harisa Avmedoska, Samuel Steffe, Nea Baša, Ema Apollonio, Aljoša Kitič, Lana Klun, Mark Volf in Mai Jurgec.

Učence smo na dogodku spremljali ravnateljica Irena Sivka Horvat in mentorji: pomočnica ravnateljice Franka Sakelšak, učiteljica Mateja Tomažič in učitelj David Gobbo.

Ravnateljica:  Irena Sivka Horvat

   

 

(Skupno 569 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost