Jump to main content
00 386 (0)5 662 11 50 tajnistvo@osvsmuc.si
Select Page

Program Veščine coachinga za starše

Spoštovani starši, pozdravljeni!

Si želite z lastnim otrokom vzpostaviti boljši odnos; odnos, v katerem bo razvijal svojo osebnost in kompetentnost in bi ga vi kot starš radi spodbujali k samostojnosti in prevzemanju odgovornosti?

Vpišite se v program usposabljanja Veščine coachinga za starše. S pomočjo uporabe veščin coachinga podprite lastnega otroka pri obvladovanju vsakodnevnih nalog in vseživljenjskih izzivov in mu pomagajte razviti lastne podporne strategije. Tako ga boste najbolje pripravili na nepredvidljivo prihodnost.

Najsodobnejše raziskave kažejo, da uporaba coachinga deluje blagodejno na otroke, saj pomembno zmanjšuje delež destruktivne komunikacije. V tujini prednosti uporabe coachinga pri učenju in vzgoji spoznavajo tako šole kot družine. Pri nas je teh izkušenj manj, zato smo se v Glotta Novi odločili, da izobraževalne vsebine s področja coachinga pri vzgoji ponudimo tudi slovenskim staršem (več o programu glej tukaj).

Program Veščine coachinga za starše se začne v soboto, 15. novembra 2014.

Vpis v program poteka do 3. novembra 2014 oz. do zasedbe prostih mest. Prijavite se lahko preko maila: mojca@glottanova.si

Dajte si priložnost za nove vpoglede v vzgojo vaših otrok!

Z lepimi pozdravi.

Mojca Koren    [ vodja izobraževanja ]

———————————————————————-
Glotta Nova d.o.o.   Poljanska 95   SI-1000 Ljubljana

———————————————————————-

T: 01/ 5200 674    M: 041 742 748    F: 01/ 5200 676

 

(Skupno 79 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost