Jump to main content
00 386 (0)5 662 11 50 tajnistvo@osvsmuc.si
Select Page

Zadnji teden pred počitnicami, v sredo 20. februarja je na OŠ Antona Ukmarja v Kopru potekalo šolsko polfinalno tekmovanje v skokih z male prožne ponjave ali kot bi mi rekli s kanvasa ali trampolina.

Seveda smo bili prisotni tudi z naše šole in to s številčno ekipo, saj smo imeli v kategoriji najmlajših deklic 6 tekmovalk, v kategoriji mlajših kar dve kompletni ekipi, pri starejših pa eno posameznico.

In prav vse so s svojimi skoki navdušile, najprej mentorici učiteljici Greto in Natašo, stroge sodnike in vse gledalce na tribuni, med katerimi je bilo kar nekaj naših staršev.

Tako so najmlajše deklice , VITA KLJUN, SANDRA RAMULIĆ, IRIS MIKAC, JULIJA POTOČNIK, PAULINA LAKOŠELJAC in ELIZA HOTI osvojile drugo mesto ekipno, VITA pa je bila najboljša med posameznicami.

Tudi mlajše deklice so svojo nalogo opravile več kot odlično, saj je prva ekipa, v kateri so skakale LANA MARKEŽIČ, LIJA KOŽELJ, BRINA NANUT, VITA GAZIČ in NAŠA KOŽELJ osvojila prvo mesto in s tem tudi uvrstitev na finalno tekmovanje. Vse pohvale pa tudi drugi ekipi, kjer so ARNIKA MARANCIN, LUNA POTOČNIK, LANA VIKIČ, LANA TOMKIČ in KATJA KOREN med 13 ekipami osvojile 6. mesto.

Med posameznicami je drugo mesto osvojila LIJA KOŽELJ.

Med starejšimi učenkami je tekmovala le ZOJA ULAGA, ki je bila posamezno 10 in je za štiri desetinke zgrešila uvrstitev v finale, kjer je tako prva rezerva.

Vsem našim učenkam iskreno čestitamo in želimo vsaj tako dobre skoke tudi v finalu, ki bo 25. marca.

V spodnji galeriji si lahko pogledate fotografije, ki so jih učenke posnele med tekmovanjem in pa vse rezultate.

 

REZULTATI 

 

 

(Skupno 1.148 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost